Προσφορά εργασίας: Ο Γυμνός Προγραμματιστής!

//

Έχεις γνώσεις προγραμματισμού και σου αρέσει να κυκλοφορείς χωρίς ρούχα; Είσαι γυμνιστής με ιδεολογικό υπόβαθρο και καταπιέζεσαι από την ένδυση στους χώρους εργασίας; Είναι το παρατσούκλι σου «ο ξεβρακουτάγκος»; Ε, βρέθηκε η δουλειά για σένα!!!

Η αγγελία αναρτήθηκε στο site Craigslist ως “Nude Web Coders Wanted”. Tονίζεται ότι δε θα έχουν face to face επαφή με τους πελάτες της εταιρίας, (κρίμα πάντως για τους πελάτες…).

Παράλληλα, η εταιρία ψάχνει και γυμνούς πωλητές, αλλά και γυμνιστές που θα παρέχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη! (Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον: Πάλι μου κάηκε το τροφοδοτικό από το PC, μπορείτε παρακαλώ να μου στείλετε μια ξανθιά 18χρονη να μου το αλλάξει; Η αντίστοιχα ένα μελαχροινό αγόρι, ό,τι επιθυμεί ο καθένας τεσπα…)

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρίας, Chris Taylor,  είναι η πρώτη επιχείρηση που δίνει δουλειά σε γυμνιστές και έχρι στιγμής έχουν γίνει 11 αιτήσεις για τις “γυμνές” θέσεις, με ετήσιο μισθό £24.000 στερλίνες.

Οι νέοι αιτούντες θα κληθούν να εργαστούν γυμνοί από τη στιγμή που φτάσουν στο χώρο εργασίας, μέχρι τη στιγμή που θα σχολάσουν. Γυμνοί σημαίνει χωρίς κανένα απολύτως ρούχο ή παπούτσι. Οι νέοι αιτούντες θα είναι γυμνιστές ανεξάρτητα με το φύλο τους

Πληροφορίες για την αίτηση εδώ. Τις πρωτογενείς πληροφορίες τις πήρα από το http://www.techgear.gr

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

  • Thessaloniki 360 virtual city guide

  • Chalkidiki 360

  • Αrchitectural Visualization

  • Little Planet

Αρέσει σε %d bloggers: